onsdag 9 juli 2008

"Före"......


Ja, vad har man att säga till sitt försvar? Här ser ni ett par decenniers förråd av stickor och virknålar. Har letat efter en rundsticka av bambu i stället för den obehagliga i metall som jag för närvarande stickar med. Jag vet fortfarande inte om jag äger nån, för jag orkade inte leta klart....

Hmm, jag har ingen riktigt bra idé om hur jag ska få ordning på det här. Nummer ett är ju förstås att skriva upp vad man äger, så man slipper köpa onödiga dubbletter då lusten att handla garn plötsligt kommer över en och man inte vågar riskera att komma hem och upptäcka att, nej, just den storleken hade jag inte! Har sparat ett rör som innehållit Pringle´s chips, tänkte kanske snygga till det och förvara mina klassiska raka stickor i det. Rundstickorna vete sjutton var man ska göra av, i plastfickor i pärm kanske? Jag är en av de (få?) som inte prövat såna där nya moderna rundstickor där man kan byta ut vajrarna etc, kanske man skulle nyinvestera? Jag skall åtminstone köpa nya lyxiga strumpstickor i nån ädelträvariant då jag stöter på dem nästa gång. Har tappat den femte stickan av mina gamla favoriter nämligen. Fast vem vet, det kanske jag inte alls gjort, den kanske gömmer sig i botten??

2 kommentarer:

Joanna sa...

Skaffa ett set med knitpicks metall eller harmony wood stickor. De är jättebra att sticka med och de är i princip allt man behöver. Om det är för dyrt kan du ju börja med några lösa stickpar och kablar. Jag har inte användt några andra sen jag fick mit set.
Fina saker du stickar. Jag är väldgit nyfiken på hur den svarta lintröjan blir...

Fru P sa...

Jepp, ska nog testa. Sneglar på de där nya lyxiga "harmony".