lördag 11 juli 2009

Hemma igen!

Åter på västkusten efter en vecka på Österlen. Det är verkligen vackert där nere. Halva veckan hade vi helt ok väder och kunde bada vid de fantastiska stränderna. Sen blev det lite tråkigare och vi bröt upp en dag tidigare än vad som tänkt var. Har upptäckt att det mest blir naturbilder på bloggen nu, för jag hinner inte producera stickat i den takt jag skulle vilja....
By the way, hur klantig får man bli? I bilen på väg ner til Skåne upptäckte jag att jag glömt beskrivningen på koftan hemma! Övervägde ett tag att fjäska i receptionen på Löderups Strandbad för att via internet skriva ut en ny...men struntade i det och påbörjade alternativ stickning i stället. Nämligen den lila tröjan i dubbelt "Vivaldi"-garn. Hmmm. Hur hamnade jag tillbaka i 80-talet??? Vet inte riktigt hur jag tänkte...jo förresten, det vet jag, jag såg framför mig en gosig mjuk tröja, svagt lavendelfärgad. Nu känns det mer som en regelrätt mohairtröja från 80-talet, stickad på grova stickor, i ganska äcklig pastellfärg, bara avelvaddarna saknas.
Inte ens kul att göra, att jag inte lär mig någon gång att jag inte gillar att sticka ngt på stickor grövre än nr 5 (denna kräver 7:or). Nåväl, jag lovar att ni skall få se resultatet vad det lider.
Havets brus vid Löderups Strandbad juli 2009
Den underbara stranden vid Mälarhusen


1 kommentar:

Tvärslå sa...

Åh va härligt det ser ut :)