fredag 3 juli 2009

Radioskugga

En liten kort uppdatering: jag har semester!! Och har man prickat rätt för en gångs skull?!!
Det verkar som hela Sverige haft bra väder senaste veckorna, men här på Västkusten har det varit regelrätt värmebölja, MÅNGA dagar med 32-33 graders värme där jag bor.
Helt underbart, särskilt med tanke på att barnen gått simskola efter midsommar. Förra året samma tid var det regn, kallt och 15 grader i vattnet. Inte ens midsommarfirandet var nån katastrof, kom ett skyfall innan dansen, sen var det sol. Då vi kom hem på midsommardagen uppdagades det att åskan slagit sönder vårt bredband. Jag har alltså inte haft tillgång till vare sig dator eller telefon på drygt en vecka. Jag ska säga en sak: det har inte gjort nåt....
*Jag och mina flickor går bara runt på förmiddagarna och gör inte nåt alls, sen är det simskola på eftermiddan. Simsalabim så har man en avstressad solbrun mamma och harmoniska barn.
* Jag har hunnit bjuda väninnorna på middag och gjort halsband (mkt anspråklöst, det kommer en bild sen), vi satt ute till elva och grejade.
*Jag har hunnit gå på bio en kväll (tjejfilm) med väninnor och svärmor, före filmen vräkte vi oss i stora loungesoffor utomhus på krogen och drack vin och åt Caesarsallad.
*Jag stickar på min kofta, men det går långsamt. Nu är det bara ärmarna kvar iaf. Funderar på om jag ska "fuska" och göra dem slätstickade, jag undrar hur jag fixar spetsmönstret på ett bra sätt då man skall öka. Men jag gör nog ett försök att få till det innan jag ger upp.
*Jag läser jättemycket, har handlat böcker som ska räcka en stund.
*Ibland åker vi tillbaka till sjön på kvällen och kvällssimmar.

Från och med i morgon blir min man ledig också, och vi förvandlas till barnfamilj på semester. Vi åker till Österlen en vecka. Det ska regna visst. Men det vet man inte. Kort sagt; jag har det helt ok just nu. Vi hörs om en vecka. Skön sommar önskar jag er alla.

2 kommentarer:

MiA sa...

Åh vad skönt det låter :)

Susilull sa...

Härliga sommar, härliga stunder!!
Vi börjar också vår semester nu och åker snart till Skåne, fast västra sidan.
Ha en bra vecka på Österlen!