fredag 27 mars 2009

Stickfest?

Inatt tjöt snöstormen runt knuten och jag vaknade till ett snölandskap och ymnigt snöfall. Nu ligger bara lite vitt i gräset kvar, så vad var det för mening med detta nu då kan man fråga sig?
I helgen är det SIV- Stickfest i Väst på Grötö om jag förstått det rätt. Jag kommer inte ut i år heller, hade svärfar sjösatt båten hade han kunnat skjutsa mig sjövägen, det hade ju varit lite roligt. Men jag blir hemmavid. Får ordna egen stickfest, faktiskt är döttrarna och jag bjudna på just en sådan i morgon eftermiddag. Jag skall assistera vid uppstarten av hennes nya stickprojekt, en rosa vårsjal. Så roligt då man lyckas hjärntvätta nån till att bli sticknördig. Jag är "sticknödig", måste komma loss lite igen, i morgon kan ju vara ett bra tillfälle. Det skall bli kul att läsa andras kommentarer efter helgen ang SIV i alla fall.

5 kommentarer:

MiA sa...

Aha.. är det stickfest på Grötö :) Läste någon annan blogg om nån som packade garner att ta med dit, men jag visste inte vad det gick ut på. Hade vart kul grej att vara med på.

Nå, om du är sticknödig så är väl ugglan ett suveränt projekt! Eller kanske man kan locka med dej i stick-graffiti-buset ?!

Ha en skön stickig helg!
MiA

miastick sa...

Sticknödig! Bästa ordet idag! :)

Anna sa...

hej...även jag längtar till våren... vill ha mera sol... :)

teresa sa...

Ja, det är härligt med alla dessa nördar! Tänk, innan jag hittade bloggvärlden trodde jag att jag var helt ensam om mitt nörd-intresse.. Och "sticknödig", haha, det är jag jämt! Fint ord.

MiA sa...

Hej!
Kul att du gillar min filt.
Jepp, det är bomullsgarn - virkgarn 8/4, mitt favoritgarn :)

Ha det gott!
MiA