söndag 3 januari 2010

Nytt!


...år, nya föresatser, nya projekt. Fast det här med bloggandet vet jag inte hur det blir framöver, ärligt talat. Vi får se. Jag orkar inte riktigt...Hur som helst, jag har varit på en Norrlandsturné som heter duga över julen. Typiskt att det blev en vit jul hemma bara därför, för första gången sen 2002. Nåväl, jag gillar att snön ligger kvar ännu, och fnyser föraktfullt åt alla som förfasar sig över kylan som tydligen ska hålla i sig i veckan och ge temperaturer kring minus tjugo. Jamen kom igen! Vad är det att gnälla över?! Det finns bra kläder...
På bilden en virkad korg från Frosta Design. En nyårspresent av storasyster. Finns färdiga paket att köpa. Jag fick ett eget kit på en annan modell också, som jag skall göra själv. Jag tror jag ska ställa denna utanför bastun och fylla den med lyxiga tvålar och lite annat jox man kan behöva. Har jag delat med mig att Norrlandstipset att hälla lite Vademecum i vattnet man kastar på stenarna? Kan rekommenderas, rensar bihålorna vill jag lova. Nä, nu ska jag ägna mig åt lite självömkan en stund. Skall jobba i morgon och har en liten släng av ångest över det.
(ps. min man fattade inte att man tar med sig sladden till motorvärmaren på hyrbilen när man kör iväg. Han hängde tillbaka den snyggt och prydligt och körde iväg. Herregud. Det tillhör basutrustningen uppåt landet. Så går det när man gift sig med en göteborgare).

2 kommentarer:

Lina sa...

Trevlig korg! Tror jag sett liknande kit på hemslöjden...
/Lina

Tvärslå sa...

Fru P - Andas, ta en paus om du behöver det men kom tillbaka, du kommer bli mycket saknad om du försvinner.
Men paus det behöver alla ibland.