tisdag 30 mars 2010

På väg ut ur idet!

Är jag ändå, på nåt vis. För nu är det vår ser ni. Igår var jag hos frissan, efter att ha stått ut i flera månader utan ett endaste litet klipp eller fix. Min lugg hade tom vuxit så mycket att det inte längre var en lugg, och resten var axellångt. Jag satte mig i stolen, bad om råd. Det enda jag bestämt var att jag ville ha en lugg igen (man har ju rynkor i pannan nu för tiden), och kanske satsa på lite längd i sommar (för att ändå se lite ...ung ut). Vet INTE hur det gick till, men nu ser jag ut som Victoria Beckham. Hoppla! Inklusive lång lugg. Ja ja. När jag rynkar ögonbrynen känner jag mig som en riktig filofaxbrunett. Tror jag ska ha klackskor på jobbet i morgon....
(ja, jag vet ju inte hur Vickan ser ut för närvarande, hon går säkert till frissan oftare än jag, men ni fattar vilken frisyr jag menar).

2 kommentarer:

Susilull sa...

Låter riktigt snyggt! Det är ett bra sätt att starta våren på!
Jag lyckades fjäska till mej en klippning av min frissa som egentligen slutat klippa, innan vi for på semester. Det blev lite väl kort, men nu har det rättat till sig. Fast en annan är ju krullbagge så det är inte lätt att få till nån tjusig Hollywoodfrisyr då.

Glad Påsk på dej!

Susilull sa...

Hej igen,
jag har något till dej på min blogg!