lördag 8 november 2008Nu byter min blogg färger till vinterskrud som synes. Inte för att det direkt är vinter om man kollar ut, nä, men i almanackan är det vinter för en före detta Jokkmokkare, och det speglar mer min önskan om hur det borde se ut nu....Bilderna är iofs autenstiska, men inte från denna säsongen då...Jag behöver komma i stämning dessutom. Ville skippa den handgjorda paketkalendern i år, till förmån för en färdigköpt (med Pet Shop, gubevars!), men se nehej, den gubben gick inte! Återigen, passa er för att införa någon tradition om ni inte är beredda att fortsätta med den tills dess att barnen har fyllt tjugotre eller nåt liknande. Så jag ligger lite efter, brukar handla småpryttlar med början i september. Har fixat tre dagar, så nu återstår bara 21, lätt som en plätt. Faktiskt bra muta för att få upp de små liven tidiga mörka decembermorgnar i alla fall (kan ingen göra en kalander till mig?? Med garnnystan i?). Svärfar har designat en fågelholk att ha frön i, den hänger på plats ute. Jag tänker mig att fåglarna skulle bli lite förvirrade av ett hus fyllt av mat? Är inte så duktig på fåglar, men man får väl se om de hajar läget. Jag har ju haft tur och vunnit en blogg i en tävling, här kan man tävla mer!

3 kommentarer:

Susilull sa...

Vilka jättefina vinterbilder du lagt på din sida!
Känns bra mitt i ruskvädret vi har här på Västkusten just nu!

Tvärslå sa...

Sån där kalender hade jag också en gång, men tillslut trappade jag ner och hade små paket varannan dag och tillslut bara på helgen.
Men de där äckliga chokladkalendrarna hänger fortfarande med.

Stiko Sara sa...

nu kommer jag svära. Men jävlar vilka fina mössor du har stickat!! gillar baskrarna skarpt. om man bara hade tålamodet att sticka =)