söndag 7 december 2008

Long time.....

Man hinner ju inte så mycket nu för tiden alltså, allra minst blogga. Igår hade vi släktmiddag här, så idag pustar jag ut. Inte så mycket pyssel att redovisa alltså, men jag kompletterar baskern till Julklappsbytet med ett par pulsvärmare, tack Stickfrossa för mönstret. Jag ska virka den vita avslutande kanten också, det tror jag blir fint. Jag har ju några dgr på mig, så det borde gå bra. Sen ska jag nog ge en basker till mig själv också snart. Varför ser man förresten helt kriminell ut i alla slags huvudbonader?! Jag har dock uppnått den åldern att jag insett att det är rätt skönt med nåt på skallen då vinden viner, så jag bjussar på det.
Annars har man ju en väldig massa lust att börja på ena massa annat kul, inhandlade igår mjuk ull som ska bli en enkel patentstickad halsduk á la klassiskt snitt har jag tänkt mig. En njutning att hålla i detta garn, har inte använt det tidigare, ska bli spännande att få börja. Jag gör som jag brukar, påbörjar nytt och skiter i det som ligger i stickkorgen.....

En av döttrarna har fyllt år och fick i present av sin farmor att få följa med till ett ställe i Gbg som heter "Pick and paint". Där kan man välja bland färdiga keramikfigurer och sedan måla dessa. Därefter glaceras och bränns de, och man kan hämta sina färdiga alster efter ett par veckor. Det hade varit riktigt roligt och jag tycker resultatet är riktigt proffsigt. Kanske ett tips till någon?


Svärfars tråkiga julklappsstrumpor klara (=jag får börja på nya grejer).
3 kommentarer:

Tvärslå sa...

Åh..jag tittade också på Stickfrossas pulsvärmare och tyckte de var jättefina,och tillsammans med baskern så kommer du nog bli super-(kriminellt)snygg.Den virkade kanten satte verkligen liv i pulsvärmarna.
Svärfars sockor är inte tråkiga - underskatta icke vanligt "enkelt" stickat, det är jättemysigt ju... :)

Fru P sa...

He he...nä, jag kommer bara se kriminellt tantig ut i basker. Det är bara 20-åringar som ser fräna ut i basker. Jag tror jag ska sticka mig en grungemössa med häng att variera med, alltid lurar man nån! Go´natt!

Susilull sa...

Mary Poppins är verkligen bra!
Härlig musik, roliga dansnummer, överraskningar och en historia med sensmoral i. Även "scenbygget" tror jag fascinerar barn.
Så kort och gott: Se den!!

Den "nya" blogglistan (som kan sorteras efter senast uppdaterade) hittar du under Layout - Lägg till en Gadget - Blogglista Ny!
Tyvärr kan man inte flytta över sina favoriter från den gamla blogglistan, lyckades iaf inte jag med...

Ha det bra!
P.s proffsigt söt lite tomte - det lät verkligen kul!