tisdag 9 december 2008

Mjuka saker!

Har påbörjat min lyxstickning, underbart garn och man behöver inte koncentrera sig. Fastnade till sist för en ribbad mosstickning som jag tycker blir snygg även på avigan. Skall bli en låååång halsduk till mig, kanske en mössa också sedan. Men fasen vad dyr den kommer att bli. Hmm, köper väl ett nystan då och då, och som sagt, det här är min HOBBY som får kosta lite. Att det blir nåt man kan använda också är bara en bonus eller hur?
Får jag lov att presentera: Maja och Mimmi, nya medlemmar i vår familj!
Väldigt söta, svåra att fotografera, såhär tjocka är de ju inte förstås, de ser bara ut så då de sitter hopkrupna på det här viset. Jajamen Tvärslå, som synes fick gubben vika ner sig för trycket, och det blev en levande födelsedagspresent till dottern trots allt. Ja, en var till båda döttrarna noga räknat, det var liksom lika bra att slå till ordentligt på en gång för husfridens skull. Maja och Mimmi är två systrar av rasen vintervit dvärghamster och till skillnad från guldhamstrar skall dessa kunna leva tillsammans. Helt bombis är det inte, det visar sig vid könsmognaden om de skall fortsätta att gilla varandra. Nu har vi bara ett problem; vem är Maja och vem är Mimmi??

2 kommentarer:

Susilull sa...

Lyxstickningen ser härlig ut, verkligen fint garn i fina färger!

Och vilka små sötnosar!
Hos mej är barntiden - och även hamstertiden över. Men jag tycker hamstrar, speciellt dessa dvärghamstrarna är ursöta - också luktar dom inte illa!

ClaraSofia sa...

klart ens hobby ska få kosta lite! Jag känner verkligen igen mig i det där, att man inte vill köpa för dyrt garn. Men stickning är ju en så bra hobby, just för att det blir nåt användbart! Då får det kosta. Din stickning ser jättefin ut!