fredag 13 februari 2009

Rensa, frogga, planera....handla lite?


Just nu stickar jag bara på ett par enkla knästrumpor i ull. I övrigt har jag repat upp en massa påbörjat och hoppas att garnet ska få nytt liv i annan form. Jag har lyckats proppa två korgar fulla med en massa trassliga grejer, ikväll ska allt som inte har potential bort! Bl a har jag gjort en (nästan) helt klar lusemönstrad over-kneestrumpa som är rätt snygg om jag får säga det själv. Men nu har jag tröttnat, och det känns inte alls lika "måste" att ha ett par såna.....Min lyxiga långa halsduk hann också bli ganska lång innan jag kom på att jag ju gillar sjalar bättre....Men det garnet ska definitivt få bli ngt färdigt, det lovar jag mig själv. Om två veckor ska vi åka på skidresa. Det innefattar bl a sextio mils bilåkning, x2. Alltså måste jag ladda upp med lite roligt att ta med i bilen. Tänkte pröva Annas krullvantar, kanske går det med halsduksgarnet? Mmmm, sen vet jag inte riktigt. Kanske jag äntligen ska våga mig på att börja med min lyxkofta (skitdyr garnkostnad) som jag köpte garnet till redan i somras (se bild ovan)? Jag tycker fortfarande jättemycket om den, men nu börjar jag ju längta till våren istället? Det är roligt att planera nya projekt, eller hur? Nu ska jag laga middag. Sen ska jag ta mig ett glas rött, sticka lite, titta på mina fiskar (som fått flytta upp en våning) och kolla "På Spåret" och Skavlan. Livet är gott!
Trevlig kväll!

5 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Det låter som en härlig kväll.
Angående trädgårdstips så funkar både perenner och ett-åriga växter.

Lycka till med alla projekt, den där tröjan är verkligen supersnygg.

Kram/Veronica

Frida sa...

Har en stilla undran. Hur tar man bra bilder på fiskarna? Mina blir inget vidare. Har kanske en kass kamera... Fin mal på fotot, vi har en liten brunprickig mal. Vet inte riktigt vilken sort, då vi fick den och namnet försvann. Här går den under namnet Malin :) Dottern har döpt "sina" fiskar till lite kungliga namn (Victoria, Carl-phillip, Ariel och Erik bl. a) Vad har du för fiskar?

Tvärslå sa...

Jaa jag håller mej till vantar och annat smått i stickväg annars tröttnar jag snabbt.
Låter kanon och sitta där och kolla på fiskarna.. jag måste nog ta och skaffa ett akvarium snart, blir så sugen när jag ser dina malar. Älskar malar.
Ha en bra helg du med :)

Susilull sa...

Ja, livet är gott ibland!
Jag njöt också av Spåret och Skavlan och lite vitt vin.
Visst är det skönt att rensa lite i röra ibland, man får en massa ny energi och nya idéer!
Och idag skall jag på shopping & fikatur med dottern, hinna med ett litet kalas och sen blir det Melodifestival!

Lilla-Anna sa...

Hej, ja den koftan suktar jag också efter. Tänk vad härlig den kommer vara till våren.... hoppas ni får det mysigt till fjälls... ha det gott!