fredag 22 augusti 2008

Jag är tillbaka....Jag har varit utan dator i över en vecka. Trodde inte att jag var så beroende. Ändå sitter jag framför en skärm hela dagarna men på jobbet räcker inte tiden till att surfa runt.... Så nu har jag abstinens. Just nu krånglar nerladdningen av bilder så jag får nöja mig med bilden av några nystan av mitt Traderafynd, har 300 gram av detta höstaktiga garn. Jag har redan repat upp ett halvt bakstycke redan och börjat om från början, här gäller det att hushålla med nystanen! Jag tror att jag ska få ihop det....kanske. Min lakritströja är nu nästan monterad, jag har kvar ena ärmens sidsöm. Är halvnöjd med resultatet, har fått lov att fuska nåt otroligt med just ärmarnas montering och jag kommer att få ta fram symaskinen (!) och sätta saxen i verket innan jag är helt klar. Bilder på detta kommer senare.

Nu är jag tillbaka på jobbet efter sommarens ledighet och man hinner ju inte allt vad man vill. Jag hoppas hösten blir fin så man kan fortsätta att samla D-vitamin innan vintern kommer. Eller INTE kommer rättare sagt, Göteborg brukar ju bara dra en grå blöt filt över sig mellan november och mars. Är man född i övre Norrlands inland vänjer man sig aldrig.

2 kommentarer:

Tvärslå sa...

Himla härligt garn :)
Och lakritströjan väntar jag vidare på, låter hemskt otäckt att sätta saxen i tröjan - gör det försiktigt.

Fru P sa...

Jepp, lite läskigt är det att klippa. Men jag har gjort det förr, det gäller att sy dubbla sömmar med korta stygn först. Kul att du gillar färgen på garnet, jag tyckte det var lite uppiggande med giftgrönt!