söndag 14 september 2008

Pausstickning

Så har ännu en dag (helg) kommit och gått. Det har varit en bra helg på det stora hela tycker jag. Har varit ute mycket, underbart väder. Jag tror jag har tvättat typ alla kläder som familjen äger, bra torkväder igår! Vi hann med en sväng till skogen igår också, det eldades så nu finns det mer kläder att tvätta förstås. Idag har vi avklarat årets Lisebergsbesök. Bra val visade det sig, inte mycket folk trots bra väder. På hösten är Liseberg liksom för göteborgarna igen, man behöver inte trängas med turister så det blir ju mycket mindre köer. Nu börjar stora tösen vilja åka sånt som mappa (mamma + pappa) inte vill åka...men än så länge går det trots allt, nästa år vete katten. Ja, eftersom schemat varit ganska späckat har det inte hänt så mycket på stickfronten. Men grannfrun har shoppat garn till sin sjal, och efter diverse provlappar, experimenterande och rådslag tillsammans är planen klar, och jag skall sätta igång ikväll. Det blir en väldig mix mellan lin, glamourgarn och ett dött marsvin ungefär. Kan dé bli nåt?

2 kommentarer:

Tvärslå sa...

Aha..du stickar till grannen ?

Jag märker att min granne vill ha en sjal också när hon ser min, men jag kan inte göra några fina mönsterstickningar så.. o så hinner jag inte med...skulle behöve några armar till.

Fru P sa...

Jepp, fler armar vore ju bra. Men sjalen är nästan halvvägs, världens enklaste, hoppas hon blir nöjd. Den blir väldigt grov, inget finlir här inte.