onsdag 29 oktober 2008

En basker till!

Den sista baskern är klar och ivägskickad till sin mottagare. Ingen bild på den, men den är ju likadan som den tidigare svarta. Spännande att se hur den tas emot av nioåringen....den blev den bästa, det röda garnet visade mönstret bättre än den mörka alpacan eller det melerade Fabel. Jag vägde mössan och exakt 60g Alpaca går åt för denna modell i mina händer. Min egen dotter har ialla fall fått komplimanger för sin i skolan, skönt att höra. Man vill ju inte att hon skall känna sig tvingad att bära nåt bara för mammas skull...I kväll ska jag fortsätta på nåt av alla UFO:n som ligger och skräpar som dåliga samveten.

2 kommentarer:

Tvärslå sa...

Dom är ju jättefina så inte ska väl någon bli retad för att ha en sån på sej ? Nejnej inte en chans, dessutom är det väl sånna mössor som gäller i år.
Dragspelsbaskern jag gjorde den ligger i lådan - den är lite liten liksom.

Susilull sa...

Jättefina baskrar!

Känner väl igen mej i dina tankar om att styra över sin egen tid, "gå och skrota" när man känner för det. Dessa drömmar blir nog extra starka när man inte hinner ikapp riktigt. Hade man varit hemma jämnt hade det nog blivit väldigt tråkigt...

Ha en trevlig helg och
Lycka till på Gekås!